Παιδο-ΩΡΛ Ιατρείο

Αρχική » Παιδο-ΩΡΛ Ιατρείο


Παιχνιδοακουομετρία:  Για παιδάκια ηλικίας από 3 ως 7 ετών η καλύτερη μέθοδος υπολογισμού της ακοής είναι το παιδικό ακοόγραμμα με μορφή παιχνιδιών , που είναι εύκολο , βολικό και ευχάριστο για τα μικρά παιδάκια που με αυτό τον τρόπο συνεργάζονται ιδανικά , αφού μετριέται η ακοή τους ενώ αυτά παίζουν.

Ωτοακουστικές εκπομπές: Γίνεται αυτόματα η μέτρηση της ικανότητας ακοής μέσα σε δευτερόλεπτα χάρη σε αυτήν την προηγμένης τεχνολογίας εξέταση. Ιδανική για πολύ μικρά παιδάκια , που δεν έχουν ικανότητα συνεργασίας, όπως και για αυτιστικά παιδιά.

Τυμπανομετρία: Γίνεται διάγνωση παθήσεων μέσου ωτός με το Τυμπανόγραμμα. Διαπιστώνεται εάν υπάρχει υγρό στο μεσο αυτί-πίσω από το τύμπανο (μέση ωτίτιδα) και ανάλογα επιλέγεται η κατάλληλη θεραπεία(αντιβιοτική αγωγή ή παρακέντηση τυμπάνου και τοποθέτηση σωλινίσκου αερισμού-tubes)

Ραδιοσυχνότητες για κρεατάκια: Αναίμακτη αφαίρεση αδενοειδών εκβλαστήσεων (κρεατάκια) με Ραδιοσυχνότητες RF στα 4ΜHz που είναι η ιδανική συχνότητα που εφαρμόζεται στον ανθρώπινο ιστό. Η αφαίρεση των αδενοειδών εκβλαστήσεων-κρετάκια με RF είναι εντελώς αναίμακτη και ανώδυνη και μάλιστα το παιδί μπορεί να πάει σπίτι του μέσα σε λίγες κιόλας ώρες. Η επέμβαση γίεται σε ειδικό παιδο-ΩΡΛ κέντρο και απαιτεί μια μικρής διάρκειας αναισθησία από ειδικό Παιδο-Αναισθησιολόγο.

Ραδιοσυχνότητες για χαλινό γλώσσας: Αναίμακτη και ανώδυνη εκτομή χαλινού γλώσσας στο ιατρείο, διάρκειας λιγότερο από 10 λεπτά συνολικά. Ειδικά για παιδάκια η πιο σύγχρονη μέθοδος εκτομής χαλινού γλώσσας είναι οι Ραδιοσυχνότητες με κεφαλή-τρίχα που είναι τελευταίας τεχνολογίας και εξαιρετικά λεπτή για τομές μεγάλης ακρίβειας χωρίς την παραμικρή βλάβη στους παρακείμενους ιστούς. Το παιδί επιστρέφει πάραυτα στις δραστηριότητες του και δεν παραπονείται για πόνο ή άλλου είδους ενόχληση.