Εύκαμπτο Βιντεορινολαρυγγοσκόπιο

Αρχική » Εύκαμπτο Βιντεορινολαρυγγοσκόπιο


 
Για πιο αξιόπιστες διαγνώσεις παθήσεων από τον ανώτερο αεραγωγό (μύτη, ρινοφάρυγγας, φάρυγγας, λάρυγγας,φωνητικές χορδές) το ιατρείο διαθέτει υπερσύγχρονο εύκαμπτο ενδοσκόπιο OLYMPUS, ιαπωνικής κατασκευής και τεχνολογίας, που παρέχει εικόνες πολύ υψηλής ανάλυσης και μεγάλης ευκρίνειας. Λόγω της πολύ μικρής διαμέτρου του -μόλις 3,2 χιλ-είναι πολύ βολικό για τον ασθενή, κάνοντας εύκολη τη διάβαση στον ανώτερο αεραγωγό και τη λήψη φωτογραφιών από τα ανατομικά σημεία που είναι προς διερεύνηση. Επίσης, χάρη στην ειδική του μαλακή κατασκευή και το υδρόφιλο περίβλημα, γλιστράει πολύ άνετα μέσα στη μύτη χωρίς να ενοχλεί τον εξεταζόμενο. Είναι ακόμα ιδανικό για παιδάκια 5 ετών και άνω, χάρη στην πολύ μικρή του διάμετρο και τη μαλακή του σύσταση. Η όλη εξέταση γίνεται εύκολα και ανωδυνα στο ιατρειίο και απαιτεί μόνο μια ήπια τοπική αναισθησία με τολύπια εμποτισμένα με ξυλοκαίνη μέσα στη μύτη, η δε συνολική διάρκεια της εξέτασης δεν υπερβαίνει τα 5 λεπτά.

                          


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ-ΡΙΝΟ-ΛΑΡΥΓΓΟΣΚΟΠΙΟΥ ENF TYPE V2 (for diagnosis)

  • Χάρη στην πολύ μικρή του διάμετρο (3,2 χιλιοστά) γίνεται πολύ καλά ανεκτό από τον εξεταζόμενο.
  • Είναι εύκαμπτο και μπορεί να στρίβει , ώστε να κατευθύνεται από το γιατρό στη συγκεκριμένη ανατομική περιοχή που πρέπει να μελετηθεί και να γίνει εντοπισμένα focus.
  • Ειδικά για άτομα με έντονο γλωσσικό-φαρυγγικό αντανακλαστικό-Gag Reflex- το εύκαμπτο είναι ιδανικό για ενδοσκοπήσεις λάρυγγα, καθώς περνάει από τη μύτη ,παρακάμπτοντας την έκλυση του αντανακλαστικού.
  • Έχει 3 επίπεδα στην ικανότητα βελτίωσης της εικόνας-INHANCE I, II, III- και ZOOM IN ,ZOOM OUT, παρέχοντας τέτοια υψηλή ανάλυση εικόνας και ευκρίνεια που κανένα άλλο εύκαμπτο ενδοσκόπιο δεν μπορεί.
  • Προκειμένου για τα παιδάκια, είναι πολύ χρήσιμο για τη διάγνωση των αδενοειδών (κρετάκια) αποφεύγοντας την ακτινολογική εξέταση και την έκθεση σε ακτινοβολία.
  • Χάρη στην προηγμένης τεχνολογίας προεγκατάσταση ΒΜΙ χρησιμεύει για την έγκαιρη διάγνωση πρώιμων καρκινικών βλαβών του ρινοφάρυγγα-φάρυγγα-λάρυγγα.
  • Είναι πολύ μαλακό και με ειδικό υδρόφιλο περίβλημα, ώστε να γλιστράει εύκολα και να είναι πολύ καλά ανεκτό απο τον εξεταζόμενο.
  • Χρησιμεύει για διαγνωστικό έλεγχο των καπνιστών, που είναι το πρώτο απαραίτητο βήμα για τη διακοπή του καπνίσματος.